Newsletter

Cine suntem

Obiective

Ce oferim

Echipa noastra

SC Westgate Romania SRL are ca activitate principala exploatarea jocurilor electronice de tip slot-machine. Compania a fost infiintata in decembrie 2004 si se afla intr-o continua extindere.

Am dezvoltat un parteneriat solid cu Stanleybet, una dintre cele mai cunoscute si apreciate agentii de pariuri sportive si non-sportive din Romania si la nivel mondial. Acest parteneriat a inceput in aprilie 2005 cu instalarea a 20 de aparate de tip slot-machine in 9 agentii din Bucuresti. Primele aparate utilizate au fost Atronic si Ainsworth, cu teme de joc diferite: Punters Club, Exotic Orient, Sapphire Eyes, Cool Games, Golden Treasure, Babooshka, Sphinx 2, Kismet.

De la mijlocul lui 2006 reteaua s-a dezvoltat intr-un ritm rapid, extinzandu-se in medie cu 10 agentii / luna. In 2009 au fost introduse aparatele Novomatic, unele dintre ele cu sistem multigame. In prezent, reteaua are in componenta sa 827 aparate in 313 sali din 88 orase si cuprinde 11 tipuri de aparate cu 66 teme de joc.

Principalul obiectiv este sa oferim clientilor nostri o alternativa de petrecere a timpului liber intr-un mod distractiv, traind emotia castigului intr-un cadru prietenos.
Am creat un mix de caracteristici pe care il imbunatatim printr-o monitorizare permanenta si adaptarea la cerintele jucatorilor:

  • teme de joc diversificate
  • aparate performante
  • procentaj de castig ridicat
  • Originalitate si inovatie prin implementarea unor sisteme de joc inedite, cu castiguri semnificative: MEGA JACKPOT (sistem de jackpot symbol driven, progresiv in retea), Premium Jackpot (sistem de mystery jackpot pe locatie)
  • Cele mai noi si atractive teme de joc, tinand cont de cerintele din ce in ce mai exigente ale jucatorilor
  • O echipa foarte bine pregatita care ofera suport tehnic si IT cu seriozitate si promptitudine

Angajamentul WESTGATE ROMANIA referitor la politica in domeniul concurentei:
Download angajament